MEDLEM AF LKT

 
Klinisk Tandtekniker Carl Persson

Brinck Seidelinsgade 12 C, 9800 Hjørring
Telefon: 9892 8205

Velkommen til klinisk Tandtekniker Mads Laursen’s klinik.

 velkommen til klinikken 1000 498
Tak fordi du valgte at kigge indenfor på vores hjemmeside. Her kan du finde nyttige oplysninger såsom kontakt informationer, hvad vi kan tilbyde og gode råd om pleje af bl.a. din tandprotese.

Klinikkens historie

 

Klinikken blev etableret af Carl Persson i 1976 med beliggenhed i Strømgade, 9800 Hjørring.

I 1986 flyttede klinikken til de nuværende lokaler i Brinck Seidelins Gade 12 C, 9800 Hjørring.

 

 

Den 1. januar 2016 byttede Mads Laursen og Carl Persson roller, hvorefter Mads Laursen overtog det overordnede ansvar. Carl Persson har dog ingen aktuelle planer om at stoppe sit virke og fortsætter som ansat.

 

Patienten i centrum

 

Hos os er det godt håndværk, kvalitets materialer og ærlighed, der er nøgleordene til en god behandling. Vi har altid fokus på den enkelte patients behov og behandlingen udføres i trygge, rolige og hyggelige omgivelser – Vi har tid til dig.

Derfor - Start din behandlingsplan hos os. Sammen finder vi den bedste løsning, hvis du skal have fjernet nogle af dine naturlige tænder, hvis du skal have udskiftet din eksisterende tandprotese, hvis du påtænker en delprotese løsning eller hvis du skal have implantater. Vi er specialuddannede autoriserede kliniske tandteknikere med stor erfaring og fokus på det solide håndværk. Hos os kan vi tilbyder dig alt indenfor moderne tandprotetik og fremstiller alt egenhændigt på eget laboratorium. Vores tandproteser fremstilles altid naturtro og gengiver de naturlige tænders udseende og stillinger. Vi sætter en stor ære i at vores proteser altid fremstilles individuelt til den enkelte patient, og som hverken virker kunstige eller udseendemæssigt unaturlige.

Det er vigtigt, at du taler med os om hvilken løsning, der er bedst for dig så vi sammen kan opnå det bedste resultat.

Vi holder altid et højt serviceniveau og eventuelle komplikationer rettes med et smil – vi er ikke tilfredse før du er tilfreds. 

Ved kommunalt tilskud til tandprotese behandling, hjælper vi naturligvis med ansøgningen. 

Er du medlem hos Sygeforsikringen Danmark ydes der tilskud til medlemmer af gruppe 1 og 2. 

Vi kan desuden tilbyde finansiering gennem Nordea Finans med små faste afdrag og ingen udbetalingen samt 0,- kr. i rente.

 

Det er altid muligt at få gratis rådgivning og information.
Kontakt os for en gratis og uforpligtende undersøgelse.